MUISZ-reggeli június 20-án

Kedves Kollégák!

Mint ahogyan arról már korábbi körleveleinkben és a szaksajtóban is olvashatták, elindítottuk a MUISZ reggeli fórumait.

Az első fórumot a beutaztató irodáknak, a második reggelit az utazásközvetítő irodáknak szerveztük, a harmadik reggelire pedig a kiutaztató-utazásszervező irodákat érintő témákban kerül megrendezésre.

A reggeliken kötetlen beszélgetésekkel próbáljuk körbejárni a meghirdetett témákat, megbeszélni a mindennapi munkánk során felmerülő problémákat és ezekre brain-storming jelleggel megoldásokat, válaszokat, javaslatokat összeállítani.

Ezzel hatékonyan segíteni tudják a résztvevő irodák képviselői az adott szakterület vezetőinek munkáját (bizottságvezetők, alelnökök és elnök), akik az adott témában lobbi tevékenységüket ennek alapján tudják végezni.

A harmadik reggeli fórumra június 20-án.

Témák:

  • Az új PTD (package travel directive) utazásszervező irodákat érintő kérdései – előadó: dr. Gyenizse Dorottya, a jogi és etikai bizottság vezetője
  • az utazásszervező irodák beleegyezése nélkül az utazásközvetítők által nyújtott kedvezmények az utasok részére,szervezők és közvetítők közötti megállapodások- a témát vezeti: dr. Békefi Veronika, elnökségi tag, a kiutaztatás bizottság vezetője
  • készülő etikai kódex legfontosabb elemei